Toteuttaa ideasi (lyhyesti suomeksi)

“Toteuttaa ideasi” ei ole mikään keksitty iskulause. Pyrkimyksenämme on todellakin toteuttaa ideasi eli hoitaa ideasi ja valmiin lopputuotteesi välillä olevan vaiheen. Osan tuotannosta teemme “in-house” omissa koneissamme ja osan tuotannosta teemme tuotantokumppaniverkostomme avulla.

Alempana näet tällä hetkellä tarjoamamme palvelut. Olet tervetullut tutustumaan työnäytekansioomme, josta näet poimintoja aikaisemmin tehdyistä töistämme!


Toimintamme

Ideoiden toteuttaminen
Onko sinulla idea, mutta ei aavistustakaan kuinka menetellä valmistuksen kanssa? Ota yhteyttä meihin. Ei ole väliä oletko yksityishenkilö tai yritys.
CO2 Laserleikkaus
Laserleikkauksessa liikkuvat peilit heijastavat lasersäteen kokoavan linssin läpi ja sen jälkeen höyrystettävän materiaalin läpi. Tämä ansiosta leikkuuleveys (materiaali, joka poistetaan) on erittäin ohut, mikä ei mekaanisesti rasita materiaalia, jolloin voimme leikata erittäin pieniä yksityiskohtia.
CO2 Laserkaiverrus
Kone liikkuu nopeasti sivusuunnassa, lasersäde kytkeytyy päälle ja pois päältä erittäin nopeasti. Lopputuloksena on kaiverrettu (poltettu) kuva tai grafiikka. Laserkaiverrus on edullista monesta näkökulmasta katsottuna – muun muassa silloin, kun on kyse ulkonäöstä ja kestävyydestä.
SLA 3D tulostus
Stereolitografia (SLA) tehdään erittäin nopealla lasersäteellä, joka UV-kovettaa muovihartsin valmiiksi osaksi. Tällä voidaan tuottaa erittäin pikkutarkkoja tulostuksia ja pieniä yksityiskohtia. Meillä on suuri valikoima erilaisia hartseja (sävyjä, joustavia ja kestäviä jne.)
UV digitaalinen tasotulostus (flatbed-tulostus)
Digitaalinen tasotulostus sallii tulostuksen suoraan materiaalin pintaan. Vähän niin kuin käyttäisi ”digitaalista maaliruiskua”, UV-kovettava maali pannaan suoraan pinnalle ilman erillistä teipattavaa tarra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *