Förverkligar dina idéer (kort på svenska)

“Förverkligar dina idéer” är inte bara någon påhittad slogan, det är precis vad vi strävar efter att göra. Mellansteget mellan din idé och att du håller den slutgiltiga produkten i handen. Viss produktion gör vi “in-house” i våra egna maskiner, och viss produktion tar vi hjälp av vårt nätverk med tillverkningspartners.

Nedan är en de tjänster vi erbjuder för tillfället. Ta gärna en titt i Portfolion också för att se ett urplock av allt vi gjort tidigare!


Vad vi gör

Idéförverkling
Har du en idé men ingen aning om hur att gå tillväga med tillverkningen? Då står vi till tjänst. Spelar ingen roll om du är en individ eller ett företag.
CO2 Laserskärning
Laserskärning fungerar genom att en laserstråle reflekteras av rörliga speglar, ner genom en fokuseringslins och sedan genom materialet som förångas. Det här betyder att skärbredden (materialet som tas bort) är mycket tunn, och på grund av att det ej påfrestar materialet mekaniskt kan mycket små detaljer skäras.
CO2 Lasergravering
Maskinen rörs snabbt i sidled, slår på och av laserstrålen mycket snabbt, och detta resulterar i en graverad (“inbränd”) bild eller grafik. Lasergravering är fördelaktigt i många aspekter bl.a. utseende och hållbarhet.
SLA 3D printning
Stereolitografi (SLA) görs med en mycket snabb laserstråle som UV-härdar plastharts till en färdig del. Detta ger mycket detaljerade printningar och små detaljer. Vi har ett brett urval av olika harts (nyanser, flexibel, hållbar och mer)
UV digital flatbäddsprintning
Digital flatbäddsprintning tillåter printning direkt på en materialyta. Lite som en “digital målarspruta” läggs det UV-härdande målet direkt på ytan utan att behöva tejpa på en skilt klistermärke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *